Kulakların pası silindi

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri  dinleyicilere eşsiz bir gece yaşattı. 

27-03-2018 17:23:30

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Türk Sanat Müziği Korosu, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde  konser düzenledi.  Geceye Tıp Fakültesi, PAÜ Hastaneleri ve Rektörlük’ten çok sayıda davetli katıldı. PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi, Müzik Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Hulusi Şimşek’in şefliğinde, birinci bölümde nihavend, ikinci bölümde hüzzam ve muhayyer-kürdi makamlarında Türk Sanat Müziği  eserler icra edilirken, aynı zamanda dinleyenlere sürpriz olarak ikinci bölüm başında dört türkü icra edildi. 

Birbirinden güzel ve eşsiz eserler, solo ve koro performanslar halinde topluluk üyeleri tarafından büyük bir coşku ile seslendirilirken, bu coşkuya zaman zaman seyirciler de eşlik etti.  Konserde, Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi A.D. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Özkan Herek kanunda,  Tıp Fakültesi Üroloji A.D. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Zafer Aybek ve PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş’ta udla saz ekibine destek verdi.

PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Şef Mehmet Hulusi Şimşek başta olmak üzere koro üyelerine ve saz ekibine teşekkür ederek, “Geçen yıl PAÜ Hastaneleri 1 milyon 300 bin hasta kabul etti. Mesai arkadaşlarımız bu yoğunluk içerisinde, kendi özel yaşamlarından feragat ederek bu güzel konseri bizlere sunabilmek için çalıştılar. Hepsine emekleri için teşekkür ediyor, bu güzel konserin devamını diliyorum” dedi. 

Haber Merkezi

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi