27 Temmuz 2022 Çarşamba

Küçük esnafa yeni destek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; “Bir senden bir benden diyerek esnafımıza ek istihdam desteği sağlıyoruz” dedi. 

15-12-2017 17:31:35

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, küçük esnaflara ve ticaret erbaplarına yönelik 2018 yılında verilecek olan ek istihdam desteğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti hükümetleri olarak her dönemde tüm sektörleri canlı ve güçlü tutmak için gerekli olan adımları attık ve atmaya da devam ediyoruz. Ekmek teknelerini ayakta tutma mücadelesi veren küçük esnaflarımızı ve ticaret erbaplarımızı desteklemek ve varlıklarını güçlendirmek hükümetimizin vazgeçilmez temel politikaları arasında yer almaktadır. Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı gibi 3 veya daha az çalışanı olan imalat yapan işyerlerinin 2018 yılında mevcut çalışan sayılarına ek olarak ilave istihdam ettikleri 18-25 yaş grubundaki gençlerimizin ücret ve sosyal güvenlik primleri ve vergilerini bir ay işveren, bir ay devlet tarafından karşılanacak şekilde düzenleme hayata geçiriliyor” dedi.
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi