1 Ağustos 2022 Pazartesi

Kömürlükte yaşam mücadelesi

Acıpayam’da nisan ayında çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen 80 yaşındaki kadın, evinin yanında bulunan kömürlükte yaşam mücadelesi veriyor. Evsiz kaldığını belirten Fatma Dağ, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor. 

11-08-2018 11:25:58

Güney Mahallesi’nde tek başına babasından kalan evde yaşayan ve geçtiğimiz nisan ayında çıkan yangında evsiz kalan 80 yaşındaki Fatma Dağ, yanan evinin yanında bulunan kömürlükte yaşamak zorunda kaldı. Yangında evinin tamamen yandığını ve evsiz kaldığını belirten Dağ, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor. 

"Yangından geriye hiçbir şey kalmadı" 
Dağ, "Evimde otururken diğer odaya gittim. Geri geldiğimde henüz bilmediğim bir nedenden dolayı pencerede bulunan perdeler  alev almış. Alevler bir anda büyüdü ve evin tamamını sardı. Ben de dumandan etkilendim ve olay yerine gelen ambulansla  hastaneye kaldırıldım. Geri döndüğümde babamdan kalan ev ve yanında bulunan küçük ev  yanmış. Kısacası geriye hiç bir şey kalmamış" dedi. 

"Kömürlükte yaşamak zorunda kaldım" 
Yangının ardından evsiz kalan, yanan evinin yanındaki kömürlükte yaşamak zorunda kalan Fatma Dağ, "Yapacak bir şeyim yok. Param da yok,  yeni bir ev yaptırıp içerisinde yaşasam. Mecbur kaldığım için kömürlükte yaşamak zorunda kaldım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Devlet yetkililerimizden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum" diye konuştu. 
İHA
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi