Kolak Gölü’ndeki düzenlemeler ilgiyi artırdı

Havaların ilkbahar mevsimini aratmadığı son günlerde Çameli’nin Kolak Gölü, serinlemek ve dinlenmek isteyenlerin uğrak yeri oldu. Göl çevresine her gün onlarca çadır kuruluyor.

07-11-2018 17:02:07

Çameli Belediyesi, Kolak Mahallesi yakınında bulunan Kolak Gölü çevresindeki düzenleme çalışmalarını geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Göl çevresi kamp alanı ve cazibe merkezi haline geldi. Piknik yapmak isteyenler için oturma alanları, barbekü, çeşme ve otopark, doğaseverler için yürüyüş yolları, karavan ve çadır ile kamp yapılabileceği, ailelerin piknik yapabileceği ve gölde balık tutabileceği bir kamp alanı haline gelen Kolak Gölü, fotoğraf severlerin de ilgisini çekiyor. 

Krater Gölü olan Kolak Gölü’ndeki çevre çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte  ilginin de arttığını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Kolak Gölü, yeşil ağaçlar arasında muhteşem güzelliği ile büyülüyor. Gölümüz ve çevresi, Karadeniz yaylalarını aratmıyor. Kolak Gölü’nde otopark, çeşmeler, tuvaletler de mevcut. Muhteşem manzarasıyla Kolak Gölü’ne ilgi sürekli artıyor” dedi.
 Ayhan AKAR
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi