Kılıçdaroğlu ile görüştü

Denizli CHP’de adı büyükşehir belediye başkan adayları arasında geçen 25. Dönem Milletvekili Melike Basmacı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. CHP çevrelerinde heyecan yaratan görüşme sonrası Basmacı’dan aday olmayacağı yönünde açıklama geldi.

12-11-2018 17:15:41

Önceki dönem CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla Ankara’da görüştü. Büyükşehir belediye başkan adayları arasında adı geçen Melike Basmacı’nın Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşme partide heyecan yarattı. Partililer Basmacı’nın Kılıçdaroğlu’ndan belediye başkan adaylığı teklifi alacağı beklentisine girdi. Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası Basmacı’dan aday olmayacağı yönünde açıklama geldi.

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşan Basmacı, “Genel başkanımla yaptığımız görüşme sonunda Denizli’mizde tüm belediyelerimizi alacağımız malum.  Benimde tüm gücümle aday arkadaşlarımın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Ben bir cumhuriyet kızıyım, ben bir anneyim. Ülkemiz için çalışarak borcumuzu ödeyeceğim. Bu seçimlerde benim de, kimsenin de makamla koltukla derdi yok, biz Denizli’mizi ve ülkemizi yalandan talandan kurtararak, hak ettiğimiz laik, özgür, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu adil, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle yönetilen bir ülke için çalışmaktayız.  Hep birlikte başarabiliriz” değerlendirmesini yaptı.

Farklı tepkilere neden oldu

Basmacı’nın paylaşımında net ifadelerden kaçınması sosyal medya  farklı tepkilere neden oldu.  Basmacı’nın paylaşımına bazıları “Hayırlı olsun” yorumunu yaparken bazıları da, “Bulmaca gibi açıklama, net değil” değerlendirmesini yaptı.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi