KHB Genel Sekreteri Öztürk, Sağlık-Sen Şubeni ziyaret etti

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz.Dr.Berna  Öztürk, Sağlık-Sen Denizli Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı metin Yüksel Koçoğlu ile bir süre görüşen Öztürk, sağlık-sen ailesine başarılar diledi.

07-09-2017 18:05:49

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Sağlık-Sen Denizli Şubesini ziyaret etti. Ziyarette,  Genel Sekreter Berna Öztürk’e,  Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Aytekin Polat,İdari Hizmetler Başkanı UZ. Dr. İbrahim Emreoğlu,Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun,Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli,Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Alpaslan Alsoy,Denizli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ali Ocakoğlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Güler Erdoğan eşlik etti.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, “Sağlık Çalışanlarının Yetkili Sendikası olan Denizli Sağlık-Sen Şubemize yapılan bu ziyareti Sağlık Çalışanlarına verilen önem ve değerin bir göstergesi olarak görüyor, bu güzel ziyaret için kendilerine çok teşekkür ediyoruz ’’dedi.

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ise,  Sağlık-Sen ailesine ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi