30 Temmuz 2022 Cumartesi

Kent Konseyi'nden Başkan Zolan'a ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. 

04-12-2018 10:37:09

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclislerini kabul etti. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, "Kent Konseyi olarak tüm meclislerimizle birlikte Denizli için projeler üretmeye ve projeleri uygulamaya devam ediyoruz. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir dizi programlarımız var. Bizlere her daim sürdürdüğünüz destek ve katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Esas olan millete hizmet etmek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kent Konseyi Meclislerine başarılar diledi. Başkan Osman Zolan, "Hepimiz tek bir amaç için mücadele veriyoruz. Bu da milletimize gece gündüz hizmet etmektir. Görev tanımlarımız farklı olabilir, ancak esas olan millete hizmet etmektir. Engelliler Meclisi bütün engellilere ulaşıp onların sorunlarını dinliyor. Kadın Meclisi, yaptıkları çalışmalarla kadınların sözcüsü konumunda, Gençlik Meclisimiz, gençlerle ilgili olarak başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı çalışmalarınızı kutluyor, ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi. Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi