Kehanetleri bir bir gerçekleşiyor

Başkanlık görevini 31 Ekim 2018 tarihinde Mustafa Üstek’ten devralan Ali Çetin Denizlispor’u başarıya taşımanın yanı sıra iddia ettiği tahminlerin gerçekleşmesiyle de dikkatleri topluyor. Başkan Çetin’in bugünü kadar ileri sürdüğü 5 iddianın gerçekleşmesi taraftarları da şaşkına uğrattı. 

05-09-2019 12:43:09

2018 yılının Ekim ayında göreve geldikten sonra şampiyonluk hedefi koyan Başkan Ali Çetin,  ‘O sene bu sene’ sloganıyla taraftarları coşturdu. Çetin, bu sloganın ardından  Kasım ayında yaptığı konuşmayla  taraftarları heyecanlandırdı ve ‘Bu takım bu sene şampiyon olacak’ sözleriyle camiayı şampiyonluk havasına soktu. Başkan Çetin, Aralık ayında ise kehanette bulunarak ‘ 72 puanla şampiyon olacağız’ dedi ve Denizlispor , 1. Lig’i 72 puanla şampiyon olarak tamamladı. 

Yeşil-siyahlı takımın şampiyon olmasının ardından bu kez Haziran ayında Atatürk Stadı’nda yenileme çalışmalarını başlatan Çetin, “Stadımız iki ay içinde  tamamen yenilecek ve sezonun ilk maçını evimizde oynayacağız” dedi. Bu sözünü de yerine getiren Çetin, ekipleri gece gündüz çalıştırarak stadı yeni sezona hazır hale getirtti.

Temmuz ayında yeni bir kehanette bulunan Çetin, sezonun ilk maçını Galatasaray’la oynayacaklarını ve karşılaşmayı 2-0 kazanacaklarını iddia etti.  Fikstür çekiminde Denizlispor Galatasaray’la eşleşti ve  yeşil-siyahlılar evinde Galatasaray’ı 2-0 mağlup etme başarısı gösterdi. İddiaları ve koyduğu hedefler bire bir gerçekleşen Başkan Çetin’in “Süper Lig’de hedef ilk 5” iddiasının hayata geçip geçmeyeceği merak konusu oldu. Taraftarlar büyük bir merakla Süper Lig’de sezonun sonunu beklemeye başladı.

 Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi