15 Ağustos 2022 Pazartesi

Keçeci’den 10 Ocak kutlaması

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

10-01-2018 16:58:10

Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinde vatan ve milleti için ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışıyla çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını dile getiren Keçeci, sözlerine şöyle devam etti:

“Gazeteciler, halkın tarafsız ve doğru haber almasını sağlamak gibi çok önemli ve şerefli bir görevi ifa ediyor. Mesleğin tüm meşakkatlerini göğüsleyerek, kutsal bir görevi yerine getiriyor. Demokrasimizin ve toplumumuzun güçlenmesi için sorumlu gazetecilik anlayışıyla, gecesini gündüzüne katan, meslek ilkelerine ve haysiyetine her zaman önem veren değerli gazetecilerimize ne kadar teşekkür etsek az. Bir kez daha belirtmek isterim ki, gazetecilik özgür olmadıkça toplum da özgür olamaz. Her ne pahasına olursa olsun, gazetecilikten vazgeçmeyen, meslek onurunu koruyan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi