Kayak Merkezi’nde nefes kesen tatbikat

Denizli Kayak Merkezi’nde vatandaşların huzur ve güven içinde vakit geçirmesi için her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, nefes kesen bir tatbikat düzenledi.

27-01-2018 10:42:38

Pamukkale’den sonra kentin ikinci beyazı olarak adlandırılan Denizli Kayak Merkezi’nde olası olumsuzluklara karşı her türlü güvenlik önlemini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, nefes kesen bir tatbikat gerçekleştirdi. Mekanik tesislerdeki halat gerginliklerinden kabin içi güvenlik ve otomasyona kadar tüm sistemlerin düzenli olarak bakımlarını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, tesiste uyguladığı güvenlik tedbirleri ile göz doldurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen tatbikat kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen senaryo uygulandı. 

Özel eğitimli 10 personel katıldı

Senaryo gereği 25 metre yüksekliğindeki kabin içerisinde mahsur kalan yolcu, itfaiye ekipleri tarafından güvenle tahliye edildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı arama kurtarma ekibi tarafından gerçekleştirilen eğitim tatbikatına, özel olarak eğitilen 10 personel katıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat büyük beğeni topladı. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi