Kat malikleri: Bu rapor şaibeli

Üçgen Çarşısı kat malikleri çürük raporunu kabul etmediklerini açıkladı. Üçgen Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş ile Denetim Kurulu üyesi Bahri Yıldırım imzasını taşıyan açıklamada, “Bu raporda şaibelidir. Bu konuda yeniden inceleme ve rapor talebimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığına yazılı olarak tarafımızdan iletilmiştir” denildi.

16-08-2017 17:51:02

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Üçgen Çarşısı tartışmasının siyasi boyuta taşınmasından rahatsız olan Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş ile Denetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım, yaptıkları yazılı açıklamada, amaçlarının siyaset yapmak olmadığını mağduriyetlerin giderilmesi için yardım istemek olduğunu ileri sürdüler.

“ŞAİBELİ RAPORU KABUL ETMİYORUZ”
Üçgen Çarşısı ile ilgili verilen riskli yapı(çürük) raporunun şaibeli olduğunu belirten Güneş ile Yıldırım imzasını taşıyan açıklamada, “FETÖ davasından sanık aranan kendi çıkarları doğrultusunda gizliden işyerlerini satın alan ve ayrıca 654 işyeri bulunan çarşımızın riskli yapı (çürük) raporu veren ve itirazları değerlendiren komisyon başkan ve üyelerinin tutuklu olduğu herkesin malumudur. Sahibinin menfaatlerini gözetmekle sorumluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu riskli yapı raporu üzerine verilen yıkım kararını uygulayacaktır. Bu raporda şaibelidir. Bu konuda yeniden inceleme ve rapor talebimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığına yazılı olarak tarafımızdan iletilmiştir” denildi.

"ORTAK KARAR ALACAĞIZ"
Üçgen Çarşısı malikleri olarak yeniden toplanarak ortak karar alacaklarını belirtilen açıklamada, “Bizi siyasi bir amaç veya çıkar olarak değil mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen kooperatif yönetim ve üyeleri olarak görmelerini tüm siyasi parti yöneticilerden talep ediyoruz” diyerek tartışmalardan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi