25 Temmuz 2022 Pazartesi

Karahayıt, sağlık turizminin merkezi olacak

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, Karahayıt Mahallesi’nde esnaf ziyarete yaptı, mahallenin termal sağlık turizminin merkezi olacağını söyledi. 

12-03-2019 11:21:00

Seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi Büyükşehir adayı Mustafa Güleç, Pamukkale’nin Karahayıt Mahallesi’ni ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi, projelerini anlattı. Mahalle esnafının ekonomik krizin kendilerini vurduğunu, Bağ-Kur primlerini bile yatırmakta zorlandıklarını belirtmesi üzerine Güleç, termal sağlık turizminin geliştirileceğini, tüm yurttan turistlerin Karahayıt’a gelmesi için projeleri olduğunu söyledi. Güleç, “Karahayıt, Pamukkaleyi ziyaret eden yüz binlerce turist için günü birlik uğranılacak bir yer olmaktan çıkarılacak ve konaklamaları sağlanacaktır” dedi.

Seçim çalışmalarını Uzunpınar ve Gözler Mahallelerinde sürdüren Güleç, Gözler’de halkın kekiğini tüccara ucuz fiyata satmak zorunda kaldığını belirterek,  Büyükşehir, Pamukkale Belediyesi ve kaymakamlığın dahil olduğu kooperatif kurarak işleme ve pazarlama sorununu çözeceklerini söyledi. 

Güleç, daha sonra Sarayköy ilçesinde seçmenle buluştu. Duacalı, Beylerbeyi, Sığma, Uyanık, Cabar, Ada, Ahmetli ve Tosunlar Mahallelerini dolaşan Güleç, projelerini anlattı, talepleri dinledi.

Haber Merkezi 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi