Karadağ Mesireliği 28 yıllığına Çameli Belediyesi’ne kiralandı

Çameli Belediye Başkanlığı ile Çameli Orman İşletme Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle,40 dönümlük Karadağ Mesireliği, 28 yıllığına Çameli Belediyesinin oldu.

08-09-2017 12:58:27

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Orman İşletme Müdürlü Hakkı Hakan Uysal arasında imzalanan protokolle, Karabağ Mevkiinde bulunan 40 dönümlük mesire alanı, 28 yılığına Çameli Belediyesi’nin oldu.

Çameli halkını yeniliklerle buluşturmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Arslan “İlçemizin acil ihtiyaçlarından birisi de mesire alanı yetersizliği. Bu noktada protokol kapsamında yapılacak proje ile önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız. İlçemiz halkının yanı sıra Çameli ve bölgeden gelen misafirlerimize hoşça vakit geçirecekleri, nezih ve ferah ortamlar sunacağız” dedi.

Doğal güzellikleri ile cazibe merkezi olan Çameli’yi estetik dokunuşlarla katkı sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Arslan, “Biz de bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Aynı zamanda Hava Sporları turizminde birlikte, sosyal donatı alanlarıyla halkımızın huzur bulacağı, örnek bir sosyal yaşam alanı oluşturacağız. Özellikle Mesire alanımız aynı zamanda Hava sporlarında yamaç paraşütü ve Yelken Kanat Atlayışı Acemi Pisti ile entegre olacak Karadağ mesire alanı Çameli’deki turizme farklı bir boyut kazandıracak” diye konuştu.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi