27 Temmuz 2022 Çarşamba

Karacasu’dan Yüzler görücüye çıktı

Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği (NAFOD) ‘un üyelerince Karacasu ve kırsalında çektikleri, günlük yaşam ve portre fotoğraflarından oluşan “Karacasu’dan Yüzler” sergisi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi salonunda açıldı.

13-01-2020 10:52:30

Sergiye Karacasu Kaymakamı ve aynı zamanda Fotoğraf Sanatçısı olan Ahmet Soley, Karacasu Belediye başkanı Zeki İnal, Denizli de buluna  fotoğraf dernekleri ile Fotoğraf topluluğu üyeleri, NAFOD üyeleri ile fotoğrafseverler katıldı.

60 fotoğrafın izleyicilerin beğenisine sunulduğu sergi 16 Ocak 2020 tarihine kadar Denizli Büyükşehir belediyesi Turan Bahadır sergi salonunda açık kalacak.

Sergi açılış konuşmasını yapan kaymakam Ahmet Soley: Fotoğraf sanatının belde ve bölgeleri tanıtma dünyaya açma yöre insanının sosyal hayatına katkı verme gibi yararları olduğunu  bu anlamda Karacasu da her türlü etkinliği düzenlediklerini geçen zaylarda fotoğraf festivali de  düzenlediklerini fotoğrafçıları Karacasu ve Afrodisias’a beklediklerini dile getirdi. 

NAFOD adına  konuşan Dr. Gürkan Mersin: Derneklerinin 2006 yılında, fotoğrafa gönül vermiş az sayıda sanatseverin bir araya gelmesiyle Aydın’ın Nazilli ilçesinde kurulduğunu bu serginin çok özel ve özverili çalışma ile ortaya çıktığını ödüller alan bir sergi olduğunu, Denizlili sanatseverlerle buluşmasından da mutlu olduklarını belirtti.  Dernek Yönetim Kurulu ve derrnek üyelerinin de yoğun olarak katıldığı açılışa Denizlili sanatseverlerin ilgisi de  yoğun oldu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi