Kalınkoz’un intikamı acı oldu 6-1

Geçen sezon birinci amatör küme ve play off maçlarında rakibine bir türlü yenemeyen Kalınkozspor, bu defa Honaz Starspor’u Şirinköy sahasında 6-1 yenerek galip gelmesini bildi.

10-12-2018 18:08:10

Her iki takımda maçı kazanmak ve geçen haftaki mağlubiyetleri telafi etmek için saha çıktılar. İlk dakikalarda daha etkili olan Kalınkozspor Yusuf ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Kalınkozspor gol silahı Gökhan ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarıda gole doymayan Kalınkozspor bu defa Soner’in attığı golle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da hız kesmeyen Kalınkozspor, Gökhan, Soner ve Osman ile farka giderken, Honaz Starspor’un tek sayısını ise Ahmet Kargın kendi kalesine attığı golle kazandı.

Stat: Şirinköy
Hakemler: Cihan Yurdagül ***, Oğuzhan Selcen ***, Furkan Öztaş *** 
Kalınkozspor: Deniz ***, Ahmet Bayram ***, Yusuf ***, Berkay ***Dk. 55 Osman ***, Oktay ***, Soner ***, Gökhan ***, Metin ***, İkrar ***, Ahmet Kargın ***, Emre ***
Honaz Starspor: Ferhat *, Süleyman *, Sercan *, İrfan *, Mehmet *, Osman *, Canberk *, Ozan *,  Alkan *, Mustafa *, Soka *
Goller: Dk. 14 Yusuf, Dk. 27, 82 Gökhan, Dk. 39, 78 Soner, Dk. 69 Osman (Kalınkozspor), Dk. 53 Ahmet Kargın (KK) (Honaz Starspor)
Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi