27 Temmuz 2022 Çarşamba

Kale MYO’da mezuniyet coşkusu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Meslek yüksekokulundan 175 öğrenci mezun oldu. Mezunlar içerisinde 35 yaşında muhasebe bölümünü bitiren 3 çocuk annesi Cemile Zeybek dikkat çekti.

08-06-2018 10:19:24

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Abdullah Karaayvaz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Bu mezuniyetin öğrenciler için yeni bir hayata başlangıç olduğunu ifade eden Sağınç, "Yeni bir mücadeleye başlıyorsunuz. Bence zor olan bundan sonraki hayatınız. Bunların üstesinden geleceğinize ben inanıyorum." dedi.

PAÜ Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz de bu hayat yolculuğunda birinci düsturun ümitsizliğe kapılmamak olduğunu belirterek, "Burada okudunuz ve mezun oluyorsunuz. Ben Kale'den mezun oluyorum benden ne olur demeyin. Ümitsizliğe kapılmayın. Azimli bir şekilde çalışın." diye konuştu.

Meslek yüksekokulundan 175 öğrenci mezun oldu. Mezunlar içerisinde 35 yaşında muhasebe bölümünü bitiren 3 çocuk annesi Cemile Zeybek dikkat çekti.

Okul birincisi Gözde Ceylan'ın kütüğe çivi çaktığı törende öğrenciler mezuniyet coşkusunu havaya kep atarak kutladı. 

Törene, AK Parti Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylavlı, MHP İlçe Başkanı Yusuf Yarımca, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Onat ve Kale Esnaf Odası Başkanı İlyas Barçın da katıldı. AA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi