28 Temmuz 2022 Perşembe

Kale Devlet Hastanesi’ne üç doktor atandı

Kale Devlet Hastanesi’ne üç yeni doktor ataması yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr.Berna Öztürk, hastaneyi ziyaret ederek yeni doktorlara başarı diledi. 

25-05-2018 16:28:51

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, genel cerrahi uzmanı ve bir aile hekimi uzmanının göreve başladığı Kale Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Başhekim Uz. Dr. Taner Mutlu ve hekimler ile görüştü. Göreve yeni başlayan hekimlere  başarı dileklerini ileten Öztürk, ilçedeki sağlık kurumlarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. 

İl Sağlık Müdürü Öztürk, “En çok başvurunun yapıldığı genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları ile aile hekimimizin göreve başlaması ilçemiz için büyük bir kazanım. Hekimlerimizin kadrolu olarak ilçelerde göreve başlaması hasta takibi ve devamlılık adına da çok önemli. Daha önce hastanemizde ekip ruhu ile çok güzel başarılara imza attık. Kale Devlet Hastanemiz de dahil tüm hastaneleri ile HIMSS Dijital Hastane Seviye-6 kriterlerini yerine getirerek Türkiye’nin ilk dijitale geçmiş iliyiz. Yani bir dijital hastanede görev yapacaksınız, sistemsel olarak alt yapımız hazır, sizlerin de tüm işlemlerinizi bu dijital sistemde yapmanızı istiyoruz. Hastanemizde sizler ile de güzel başarılar yakalayacağımızı ve vatandaşlarımıza en iyi kalitede sağlık hizmeti vereceğimize inanıyorum. İlçemize hoş geldiniz, hayırlı olsun” dedi. 

Haber Merkezi
 
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi