3 Ağustos 2022 Çarşamba

Kadın hastalıkları konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serkan Yurtsever, Kadın ve Aileyi Koruma Eğitim Kültür Dayanışma Derneği üyelerine kadın hastalıkları konusunda bilgilendirme eğitiminde bulundu.

18-01-2017 15:26:27

Kadın ve Aileyi Koruma Eğitim Kültür Dayanışma Derneğinde gerçekleşen eğitimde 

Op. Dr. Serkan Yurtsever, hastane olarak vatandaşları sağlık konusunda bilinçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek şunları söyledi,  “Bizler Tekden Hastanesi hekimleri olarak yaklaşık 4 senedir özellikle bayanlarımızın sağlık açısından bilgilendirilmesini önemsiyor ve bu anlamda belli aralıklarla onlarla bir araya geliyoruz. Kendi alanımla ilgili olarak bugüne kadar bir araya geldiğim kadın topluluklarına rahim ağzı kanseri, menopoz dönemi, adet düzensizlikleri, gebelik dönemi gibi daha birçok konu ile ilgili merak ettiklerini aktarmaya çalıştım. Umuyorum ki bu buluşmalarımız onların ve ailelerinin geleceğe daha umutla bakmasına vesile olacaktır. Benim onlardan tek ricam, basit gördükleri ufak bir belirtide dahi uzman bir hekimden destek almalarıdır. Çünkü birçok kanser türünde ve hastalıklarda olduğu gibi erken teşhis ve müdahale hem biz hekimler hem de hasta ve yakını açısından tedavide güzel sonuçlar alabilmemizi sağlıyor” diye konuştu. 

Kadın ve Aileyi Koruma Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Sevgi Çölhan, kendilerine böylesi önemli bir imkanı sunan Denizli Tekden Hastanesine ve Dr. Yurtsever’e teşekkür etti. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi