1 Ağustos 2022 Pazartesi

İYİ Parti adayı Yasin Öztürk bisikleti seçim kampanyası aracına dönüştürdü.

İYİ Parti Denizli milletvekili adayı Yasin Öztürk,  bisikleti seçim kampanyasında kullandı, ‘Bisboard’ adını verdiği  propaganda aracı ile Denizli sokaklarında seçmenlerden destek istedi.

14-06-2018 13:27:21

Bir yüzünde İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in diğer yanında ise kendisinin seçim vaatleri yazılı tabelayı bisiklete monte ederek Bisboard adını verdiği seçim kampanya aracını geliştiren Yasin Öztürk, sokaklarda pedal çevirerek tanıtım yaptı. 

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve gençlik kollarıyla birlikte yaklaşık 15 kişilik ekip, farkındalık oluşturacak çalışmaya Delikliçınar Meydanı’nda bulunan horoz heykelinin önünden start verdi. Bisboarda binen milletvekili adayı Yasin Öztürk, “Yıllardır alışagelmiş seçim çalışmasının dışına çıkarak farkındalık yaratmak istedik. Bilboardların ve afişlerin pahalı olması nedeniyle optimal işler yapmamız gerekiyor.  En uygun bütçe ile en çok ses getiren çalışmaları yapmak İçin sürekli çaba harcıyoruz . Görüntü ve ses kirliliğini ortadan kaldırmak için seçim çalışmalarımızı böyle yapacağız. Parti olarak çevreye en üst düzeyde saygı gösteriyoruz , en az seviyede egzoz atığı meydana getiriyoruz “ dedi. 

Bisboardın maliyet olarak da ekonomik olduğunu söyleyen Öztürk, “Araç giydirmek de çok pahalı. Binlerce lira israfdan da kaçınmış oluyoruz. Bence iyi bir tanıtım aracı ve samimi… Kentin her noktasına bununla ulaşacağız” dedi.  Öztürk, kentin tüm sokaklara dağılan İYİ Parti’nin bisboardlarını ihtiyaca göre artıracaklarını belirtti.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi