İsmi doğup büyüdüğü topraklarda yaşayacak

Merkezefendi Belediyesi’nin adını verdiği parkın açılışı ülke gündemine oturan vefat eden Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adı doğup büyüdüğü topraklarda yaşayacak. Tavas Belediye Meclisi’nin aldığı karar Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

20-09-2019 12:18:34

Geçen ay, Tavas Belediye Meclisi'nde alınan Milletvekili Arslan'ın isminin memleketindeki bir caddeye verilmesi kararı, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından da  oybirliği ile kabul edildi.  Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının son birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Tavas Belediye Meclisi’nin geçen ay aldığı karar görüşüldü. 7 Haziran'da vefat eden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın isminin doğup büyüdüğü Tavas İlçesinin Solmaz Mahallesindeki bir caddeye verilmesi yönündeki karar Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de oy birliğiyle kabul edildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oybirliği ile alınan kararın ardından yaptığı konuşmada, Denizli ve Türkiye'ye hizmet edenlerin her zaman saygı, minnet ve şükranla anılacağını belirterek, “Çok değerli milletvekilimiz Kazım Arslan’ın  vefatı bizi derinden üzdü. Kendisi Denizlimize, Tavasımıza ve ülkemize birçok katkıda bulunmuştur” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi