İş Kulubü eğitimleri devam ediyor

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim serbestlik altında bulunan yükümlülere kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, iş arama, iş kurma süreçlerinde yanlarında olmak, ihtiyaç duydukları bilgi ve iletişim yöntemlerini öğrenmelerini kolaylaştırmak amacıyla eğitimler veriliyor.

13-01-2018 13:12:12

Denizli İŞKUR ve Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün imzaladıkları protokol kapsamında birinci gruba İş Kulübü eğitimleri verildi.              

Çalışmak İsteyen Herkese Göre Bir İş’ olduğu düşüncesinden yola çıkılarak Denizli İŞKUR, iş arama stratejilerini geliştirmeleri ve eylem planlarını uygulayabilmelerini sağlamanın amaçlandığı eğitimde, kendini tanıma ve mesleki eğilimlerinin farkına varma, iş arama ağlarını genişletme, telefon görüşmeleri, CV çeşitleri ve hazırlama teknikleri, mülakat çeşitleri ve teknikleri, girişimcilik beden dili ve kendini ifade etme, başlıkları işlendi. 

Eğitimin girişimcilik bölümünde, KOSGEB’den Kobi uzmanı, Engin Karaman, KOSGEB’in hibe ve destek programlarını aktardıktan sonra soru cevap bölümünde tüm sorulara cevap verdi. İŞKUR’dan İş ve Meslek Danışmanı Mehmet Görücü ise İŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlülere yönelik, kendi işini kurmak isteyenlerin bu hibe programlarına nasıl başvuru yapacakları ve başvuru süreci hakkında bir kılavuz sundu. İlgili protokol kapsamında devam edecek olan İş Kulübü eğitimi, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İş Kulübü Eğitmeni, İş ve Meslek Danışmanı Taner BETER tarafından verildi. 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi