İmamaoğlu’na destek istedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca,  23 Haziran İstanbul seçimine sayılı günler kala İstanbul’da Denizlili ve Egeli hemşehrileriyle buluştu. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın da katıldığı toplantıya CHP Denizli İl Başkanı ve ilçe belediye başkanları da katıldı. 

22-06-2019 12:31:34

Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca,  İstanbul’da Bakırköy Tarık Akan Kültür Merkezi'nde Denizlili ve Egeli hemşehrileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın yanı sıra Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba,  Merkezefendi, Serinhisar, Bozkurt ve Babadağ belediye başkanları da katıldı. Karaca,  etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen EGEBİR, DENBİR, ÇEVAK, Babadağlılar Derneği ve Buldanlılar Derneğine teşekkür etti. Demokrasinin seçimi için 23 Haziran günü sandığa gidecek Denizlili ve Egeli seçmenlerle buluşan Biçer Karaca, yaptığı konuşmada Honaz seçimleri ile İstanbul seçimlerini birbirine benzetti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Honaz’da seçilen Yüksel Kepenek’in 2 Haziran’da daha büyük bir farkla yeniden seçildiğini dile getiren Biçer Karaca, 23 Haziran’da İstanbul’da Denizlili ve Egeli hemşehrilerinin desteğiyle Ekrem İmamoğlu’nun yeniden seçileceğini, hakkının teslim edileceğini söyledi.

23 Haziran’da 5 yıl sonra hesap sorabilecekleri bir  sandığın seçimini yapacaklarını belirterek, “ 16 milyon İstanbullunun omzunda ağır bir yük var. İstanbul seçimleri yerel seçim olmanın ötesine geçti. Nasıl yönetilmek istediğimizin kararını 16 milyon İstanbullu 23 Haziran’da  verecek. Yeniden barış içinde yaşayabileceğimiz bir Türkiye için 23 Haziran’da Denizlili ve Egeli hemşehrilerimden bir ricam var. Tüm tanıdıklarınızı sandığa, demokrasimize sahip çıkmaya çağırın. Aydınlık yarınlar, çocuklarımızın geleceği için demokrasi ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu’na oy verin” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi