28 Temmuz 2022 Perşembe

İmam Hatip Okulları 68 yaşında

Denizli’de İmam Hatip Okullarının 68. kuruluş yıl dönümü  Merkezefendi Servergazi İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programla kutlandı.

16-10-2019 11:44:00

Törene Vali Hasan Karahan, 22. Dönem Denizli Milletvekili M.Salih Erdoğan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Kayayurt, kamu kurum kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, öğretmenler ve  öğrenciler katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Cedide Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Burak Coşkun’un  Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

İmam Hatip Okulları dendiğinde çalışkanlığı ile çevresine örnek olan öğrencilerin akla geldiğini söyleyen  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Tüm okullarımızda olduğu gibi İmam Hatip okullarımızın da marka olması için gece gündüz çalışıyoruz. İlimizde 28 İmam Hatip Lisesi ve 28 İmam Hatip Ortaokulumuz mevcut. Bugün ülkemizde İmam Hatipli valilerimiz, hakimlerimiz, savcılarımız, iş adamlarımız, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz  en önemlisi de Cumhurbaşkanımız var. Sizler geleceğimizsiniz. Geçtiğimiz yıl üniversite ve liseye geçiş sınavlarında imam hatipli öğrencilerimizin önemli dereceleri var” dedi. 

Protokol konuşmalarından sonra İmam Hatip Liselerinin tarihçesi konulu video gösterildi. Servergazi İmam Hatip Lisesi öğrencisi Neslihan Tahracı tarafından “İmam Hatip Gencisin”  isimli şiir seslendirildi.

Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi