İlk ders zilini Başkan Zolan çaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği “Eğitim için El Ele” projesi 11. yılında da dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olmaya devam ediyor.  11 yılda 4865 öğrencinin faydalandığı “Eğitim İçin El Ele” projesinin yeni eğitim öğretim dönemi ilk ders zilini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çaldı. 

15-10-2018 17:23:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele projesinde yeni eğitim öğretim dönemi başladı. Yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gönüllü eğitmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, projenin bu yıl 11 yaşına girdiğini ifade ederek, "Projemizin bugünlere gelmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve gençlerin her zaman yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci ve tüm gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise yeni bir döneme başlangıç yaptıklarını ifade ederek, “Yeni bir heyecan ve mutlulukla gençlerimizin yüzündeki heyecanı ailelerimizin yüzündeki tebessümü görmek bizleri heyecanlandırıyor. İyi ki bu projeyi başlatmışız ve devam ettiriyoruz” diye konuştu

" Gençlik, hazine demektir "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, "Bir ülkenin zenginliği ne değerli madenleriyle eşdeğerdir, ne de sahip olduğu topuyla tüfeğiyle silahıyla eşdeğerdir" dedi. Asıl zenginliğin gençlik olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Gençlik, hazine demektir. Gençlik bilgiyle donandığında, milli ve manevi değerlerle geleceğe hazırlandığında ülkeler kalkınır, güçlenir ve güzelleşir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak 5 bine yakın gencimizin yanında olduk " diye konuştu. 

"Sizlerde üniversitede gençlere katkı sağlayacaksınız"

Eğitim İçin El Ele projesinin dayanışma ve kardeşlik anlamında farklı bir boyutu olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bu proje birbirimize sahip çıkmayı ortaya koyuyor. İnşallah sizlerde üniversitede okurken sizlerden sonra gelen gençlere aynı şekilde katkı sağlayacaksınız" Konuşmaların ardından Başkan Zolan, yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zilini çaldı.

Eğitim İçin El Ele Projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen ‘Eğitim İçin El Ele Projesi’ 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirildi. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede, üniversite son sınıf öğrencileri gönüllü eğitmenler olarak yer alıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde verilecek eğitimlerde kullanılacak kitap ve deneme sınav setleri de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.  Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi