30 Temmuz 2022 Cumartesi

‘İleri Hemşirelik Uygulamaları’ konulu eğitim verildi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kurumda görevli olan ve devlet hastanelerinde görev yapan hemşirelere ‘İleri Hemşirelik Uygulamaları’ konulu eğitim verildi.

02-01-2017 15:21:58

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı (A.D) ve Multidisipliner Yaklaşım Derneği işbirliği ile “İleri Hemşirelik Uygulamaları Kursu”  PAÜ hastanesi toplantı salonunda düzenlendi. Eğitime PAÜ acil servis hemşireleri, Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servis Hemşileri katıldı. 


Kursta PAÜ Rektör Yardımcısı ve Acil Tıp A.D. Başkanı Prof. Dr. Bülent Erdur, MYDERN Başkanı ve Ege Üniversitesi Acil Tıp AD Başkanı Prof. Dr. Selahattin Kıyan, PAÜ Acil Tıp A.D. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Atakan Yılmaz ve Ege Üniversitesi Uzm. Dr. Sercan Yalçınlı, eğitici olarak görev aldı. Bilgi ve becerilerini artırmak için kursa katılan sağlık görevlileri öğleden sonra olan workshoplarda pratik uygulama fırsatı buldular. 

PAÜ Rektör Yardımcısı Erdur, bu tür eğitimlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ve eğitimlerin devam edeceğini bildirildi.

 












YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi