25 Temmuz 2022 Pazartesi

İkinci kez intihara kalkıştı

Denizli'de, bir binanın 6'cı katına çıkarak intihar girişiminde bulunan 32 yaşındaki Suat As, bir anlık dalgınlığından yarararlanan polis tarafından yakalanıp, aşağı indirildi. Suat As'ın daha önce de bir hastane binasında intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

01-08-2017 15:42:24

Bugün saat 11.30 sıralarında, Muratdede Mahallesi 384 Sokak'ta bulunan 6 katlı inşaatın son katına çıkan Suat As'ı görenler polise, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yere hava yastığı açtı.

Polis ekipleri ise binada yaklaşık 1 saat boyunca As'ı ikna edebilmek için yoğun çaba harcadı. İkna olmayan ve intihar girişiminin gerekçesini de söylemeyen Suat As, bir anlık dalgınlığından yararlanan polis memuru tarafından belinden yakalanıp  indirildi. As ambulansla hastaneye götürülüp sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Suat As'ın geçen 11 Temmuz'da da, Denizli Devlet Hastanesi A Blok 3'üncü kata çıkarak intihara kalkıştığı belirtildi. İlk teşebbüsünde kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiğini söylediği belirtildi. DHA

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi