Honaz Belediyesi binasına T.C. ibaresi eklendi

Honaz Belediye Başkanlığı’na 2 Haziran’da yapılan yenileme seçiminde tekrar seçilen CHP’li Yüksel Kepenek, seçim sonrası verdiği sözü tuttu ve  ilk icraat olarak  Honaz Belediyesi  binasına T.C. ibaresini yazdırdı. 

18-06-2019 10:29:42

Honaz’da 31 Mart’ta yapılan ancak Yüksek Seçim Kurulu’nun kararıyla 2 Haziran’da yenilenen seçimleri kazanarak mazbatasını alan CHP’li Belediye Başkanı  Yüksel Kepenek, ilk icraat olarak belediye binasına Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresini ekletti. Belediye ekipleri sepetli vinçle Honaz Belediyesi ibaresinin başına T.C. harflerini monte etti. 

Belediye binasına T.C. ibaresinin eklenmesini sosyal medya hesabından paylaşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Honaz ilçemiz için en güzelini yapmak için yola çıktık. İlk iş olarak da belediyemizin adının önüne olması gerektiği gibi T.C. ibaresini ekledik. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ilelebet payidar kalacaktır!’ Biz de bu anlayışla hareket ediyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi