3 Ağustos 2022 Çarşamba

Hizmeti tamamlayan muhtarlara vefa

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu,  31 Mart Yerel Seçimlerinde  tekrar aday olmayan ve aday olup seçilmeyen 32 mahalle muhtarına hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi. 

13-04-2019 10:54:15

Kaymakamlık makamında düzenlenen törende duygu ve düşüncelerini ifade eden Aktepe Mahallesi’nin eski  Muhtarı Şengül Şahiner, “Mahallem ve vatandaşlarım için elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Artık işimize, eşimize ve aşımızla meşgul olacağız” dedi. 1989 yılından bu yana aralıksız olarak Irlıganlı Mahallesinde muhtarlık yapan Ali Özen ise, “Uzun yıllarca mahallemize hizmet ettim. 5 yıl daha mahalleme hizmet için aday oldum. Ancak bu sefer vatandaşımız bizi seçmedi. Vatandaşlarımızın tercihini ve takdirlerine saygı duyuyorum. Yeni seçilen tüm muhtar arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Eski muhtarlara teşekkür belgelerini veren Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ise, “Vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir arada yaşamaları, yaşam standartlarının iyileştirilmesi için sizlerle çok güzel iş birlikteliği yaptık. Mahallelerinizdeki yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç durumdaki vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek Kaymakamlığımız ve yerel yönetimlerin bu vatandaşlarımızın buluşmalarını sağladınız. Her ne kadar görev süreniz sona ermiş olsa da aynı duyarlılıkla hareket etmenizi sizlerden bekliyorum. Vatandaşlarımıza, mahallelerinize ve ilçemize yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi