‘Hedefimiz yine şampiyonluk olacak’

Yeni sezonda birinci amatör kümede oynayacak Çok İyi Babadağspor’da büyük sevinç yaşıyor. Babadağspor başkanı Aykut Gökşin, kendilerini birinci amatör kümeye çıkmayı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ve birinci amatör kümede de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

09-07-2020 17:03:22

Birinci amatör kümeye çıkmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve kendilerini bu imkanı sağlayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kuruluna çok teşekkür ettiğini dile getiren Çok İyi Babadağspor başkanı Aykut Gökşin, birinci amatör kümede yapacak çok işlerinin olduğunu ve yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk mücadelesi vereceklerinin altını çizdi. 

Başkan Gökşin” Öncelikle bizim birinci amatör kümeye çıkmamız için taslağı hazırlayan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulana teşekkür ediyorum. Birinci amatör kümede daha güçlü olmak için şimdiden çalışmalara başlayacağız. Çünkü birinci amatör kümede yapacak çok işlerimiz var. Uzun ve geri dönüşü olmayan bir yola girdik ve bu yol şampiyonluk yolu olacak. Çok İyi Babadağspor eski günlerine dönecek ve yine taraftarlarını heyecanlandıracak ve şampiyonluklara imza atacak. Biz birinci amatör kümeye hazırız. Bizim gibi Babadağspor taraftarları da hazır olsunlar. Hep birlikte daha güzel günler göreceğiz” dedi.

Orhan MIKIROĞLU 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi