Hastanede yatarken evden atıldı

Pamukkale’ye bağlı Atalar Mahallesi Emek Caddesi üzerindeki 7 katlı bir apartmanda oturan 53 yaşındaki Nermin Tınastepe,  bacağı kırıldığı için hastanede tedavi görürken  evsiz kaldı.  Kendisi hastanedeyken evindeki eşyalarının boşaltıldığını söyleyen Tınastepe, taburcu edilince sokakta kaldı.

20-03-2018 16:22:11

İki çocuğu ile birlikte 4 ay önce Atalar Mahallesi Emek Caddesi üzerindeki apartmana taşındığını söyleyen 53 yaşındaki Nermin Tınastepe,  “Çocuklarım bende kalmadı babasına gitti. O sırada bende ikinci kattan düştüm ve bacağım kırıldı. Yardıma ihtiyacım vardı. Arkadaşlarım bana yardımcı oluyordu. Ev sahibi bundan rahatsız oldu. Sürekli bana evi boşaltmamı söylüyordu. Ben de ev aramaya başladım,  çıkacaktım. Ama ev sahibi hemen boşatmamı istiyordu. Önce suyumu kesti.  Olmadı elektriğimi kesti,  daha sonra da asansörü kapattı. Platin bulunan bacağımın tedavisi için yeniden hastaneye gittim. Taburcu olduğum günü  evime giremedim. Cumartesi günü hastaneden çıktım, sokakta kaldım” dedi.

Kendisi hastanede iken çocuklarının ev sahibinin isteği üzerine eşyaları boşalttığını söyleyen Tınastepe, “ Mecburen bir aparta yerleştim.  Ben hastanedeyken çocuklarım gelip evi boşatmış ama içeride bana ait eşyalar var. Onları da almam lazım ama ev sahibi kapıyı açmıyor. Sakat bacağım ile sokakta kaldım” diye isyan etti.

POLİS MÜDAHALE ETTİ
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, ev sahibi ile görüşüp kadının eşyalarını alması için ikna etti. Ev sahibi ile polis içeri girerek kadına ait eşyalarını aşağı indirdi. Tınastepe, eşyaları kendisine teslim eilirken elindeki sözleşmeyi göstererek “Benim bir yıllık sözleşmem var. Hakkımı yasal yollarla arayacağım” dedi.

KOMŞULAR DA ŞİKAYETÇİ
Ev sahibi Mehmet Emin Barım ise,  kiracısının sabıkalı olduğunu ileri sürerek, “Evine giren çıkan belli olmuyordu. Ayrıca sürekli gürültü yapıyordu. Apartmanda kalan diğer kiracılar da rahatsız oldu. Başka çarem kalmadı. Eşyaları da çocukları taşıdı ve anahtarı bana teslim ettiler” diye konuştu.

Şengül BOZ

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi