Hastanede doğum günü kutlaması

Denizli Devlet Hastanesinde 1 aydır tedavi gören 79 yaşındaki KOAH hastası Harun Acar’a, kızının talebi üzerine  hastane çalışanlarının da katılımıyla doğum günü sürprizi yapıldı.

06-12-2019 16:35:42

Göğüs Hastalıkları  Servisi’nde 1 ay boyunca yataklı servislerde tedavi gören 79 yaşındaki KOAH hastası Harun Acur’un kızı Sema Buhur, babasının doğum gününü kutlamak istedi. Buhur  talebini hastanın takibini yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esma Öztürk ve serviste çalışan hemşirelere iletti. Buhur, doktor ve servis çalışanlarının da katılımı ile babasına hastane odasında sürpriz doğum günü hazırladı. Hasta Harun Acur, bu sürpriz kutlama karşısında çok mutlu oldu ve pastasını üflerken "Herkes için sağlık" diledi.

Acur’un sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esma Öztürk de, 4 yıldır KOAH hastası olan ve  akciğer setleşmesi ile dirençli akciğer enfeksiyonu sebebiyle sık sık hastanede yatarak tedavi görmek zorunda kalan hastaya gerekli tedavinin gerçekleştirildiğini belirterek doğum günü kutlamasının kendisine büyük bir moral olduğunu söyledi.

Mutluluğunu dile getiren Acur; “Burası benim evim gibi oldu. Doktorumu ve hemşirelerimi çok seviyorum, onlar benim ailem gibi oldu. Bugün de o kadar işlerinin arasında benim doğum günümü kutladılar, hepsine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi