25 Temmuz 2022 Pazartesi

Hacı Şerif, meydan sofrasında gazetecileri ağırladı

Denizli’nin en eski markalarından Hacı Şerif’in güler yüzlü patronu Necip Helvacı, Salı Buluşmaları’nda bu kez çok sevdiği gazetecileri ağırladı.

07-02-2018 17:51:13

Denizli’nin 80 yıllık markası Hacı Şerif, geleneksel Salı Buluşmaları’nda gazetecileri konuk etti. Hacı Şerif’in Bayramyeri Şubesi’nde düzenlenen kahvaltıda keyifli anlar yaşandı. Kahvaltı bahane, sohbet şahane tadındaki buluşmada, fıkralar ve anılarla neşeli  bir sohbet gerçekleşti.

Denizli’den çıkıp bir çok ilde açtığı şubeler ve sunduğu lezzetler ile Türkiye’de adını duyuran 80 yıllık Hacı Şerif markası, sadece alışveriş için gelenlerin değil dost sohbetlerinin de adresi oluyor. Kurulan meydan sofrasında verilen kahvaltıda gazetecilerin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Pera Gayrimenkul Koordinatörü Zorhan Sancar da katıldı.

Anıların tazelendiği, sohbetin fıkralarla süslendiği etkinlikte, Hacı Şerif personeli de kusursuz bir hizmet sundu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, kentin sevilen siması Necip Helvacı’nın Denizli basın camiası ile iç içe olduğunu, güneşli bir şubat sabahı otantik bir ortamda basın mensuplarını bir araya getirdiğini belirterek teşekkür etti. Necip Helvacı ise her yıl 6 Şubat gününü basın mensuplarıyla buluşma günü olarak belirlediklerini söyledi. Ayhan AKAR

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi