30 Temmuz 2022 Cumartesi

Güven'den seçim teşekkürü

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, 27. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

27-06-2018 15:17:00

Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürcan Güven, 24 Haziran seçimlerinde partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olan vatandaşlara destekleri için teşekkür etti.

Güven, "Çıkmış olduğumuz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda tarihi bir adım olan 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizleri ve kutlu davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayan Çivrilli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha şahit olduk ki, terör örgütleriyle işbirliği yapanlara, darbe heveslilerine, dış mihraklara, bu ülkeyi bataklığa götürmek için çalışanlara, bu ülkenin geleceği için hiçbir proje üretemeyenlere, Çivrilli hemşerilerim gereken cevabı vererek, kutlu davamızın lideri, mazlumların ve fakirlerin hamisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a coşkulu bir şekilde sahip çıkmıştır. Bizlerde bu davanın neferi olarak hem ülkemiz hem de Çivril’imiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Rabbim bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin” dedi.
İHA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi