3 Ağustos 2022 Çarşamba

Gürültü kirliliğine sıkı denetim

Denizli Valisi Hasan Karahan’ında rahatsız olduğu gürültü kirliliğine neden olan modifiyeli, abart egzozlu araçlar ile motosikletlere yönelik sıkı denetim başlatıldı.

19-08-2017 13:21:28

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün her hafta açıkladığı Trafik Bülteni’nde, Trafik İl ve Bölge Müdürlüğü ekiplerince 7-13 Ağustos tarihleri arasında 14 bin 355 aracın kontrol edildiği belirtildi.

Emniyet’ten yapılan açıklamada, Vali Hasan Karahan’ında rahatsız olduğu gürültü kirliliğine neden olan araçların denetimlerine ağırlık verildiği belirtildi. 

Açıklamada,  “Vatandaşların huzurunu bozan ve çevreye büyük rahatsızlık verecek şekilde gürültü çıkaran, modifiyeli ve Abart egzozlu araçlar ile motosiklet sürücülerine yönelik olarak, denetimlerimiz kararlılıkla devam edecek olup, bu tür araç ve sürücülerine gerekli cezai işlemler uygulanarak araçlar trafikten men edilecek ve trafiğe çıkmalarına kesinlikle müsaade edilmeyecektir” denildi.

62’Sİ YARALAMALI 119 KAZA

Denizli’de  bir hafta içerisinde 62’si yaralamalı 119 kaza meydana geldi. Trafik Bülteni’nde konuyla ilgili, “Kazalar genellikle, Acıpayam Yolu, İncilipınar Caddesi ve Ulus Caddesi üzerinde meydana gelmiştir. Kazalar daha çok, doğrultu değiştirme (dönüş) kurallarına uymama, Araçların hızını hava ve yol şartlarına uydurmamaktan, kavşaklara yaklaşırken araçların hızını azaltmamaktan, kavşaklarda geçiş önceliğine uymama ve yakın takip arkadan çarpma kusurundan dolayı meydana geldiği tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi.                                              

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi