Güloğlu Baklavaları artık Üçler’de

‘Baklava’ denince akla gelen ilk marka olan Güloğlu Baklavaları’nın Üçler Şubesi hizmete açıldı. İşletme Sahibi Berkay Kır, yeni şubeler için şimdiden hazırlıklara başladıklarını belirtti.

04-12-2018 10:33:52

İstikrarlı büyümesini sürdüren Güloğlu, Üçler Yenişafak Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta sonu günü resmi açılışını gerçekleştirdi. 

Görkemli açılışa Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, KOSGEB İl Müdürü Aziz Acar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. 

Baklava ve kadayıf çeşitlerini günlük ve taze olarak müşterilerine sunan Güloğlu Baklavaları Üçler Şubesi’nin geniş bir bölgeye hitap edeceğini belirten İşletme Sahibi Berkay Kır, “Güloğlu’nun lezzet farkını Denizli’den sonra Afyonkarahisar, Eskişehir ve Uşak ile de tanıştırmak için çalışmalarımıza başladık. Gaziantep’in kokusu, yüksek fıstığı, Harran Ovası’nın baklavalık buğday unu ile eşsiz bir lezzet olan Güloğlu baklavalarının yanı sıra Afyon lokumu, sütlü ve unlu mamullerimizi de müşterilerimizin beğenisine sunduk” dedi. Filiz YIĞNAK

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi