“Gönül köprüsü kurmaya devam ediyoruz”

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör ve Eşi, Ramazan ayında yaptıkları iftar ziyaretleriyle gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

03-06-2017 16:04:10

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da arttırdığını ve paylaşmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu hatırlattığını ve insanları empati yapmaya sevk ettiğini bildiren Yücel GÜNGÖR; Ramazan boyunca her gün bir Merkezefendili aile ile birlikte oruçlarını açma kararı aldıklarını söyledi.

Son olarak, Gültepe mahallesinde iftara misafir olan Yücel GÜNGÖR ve Eşinin yanı sıra, Ak Parti Merkezefendi ilçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç ve Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe hanımefendi de bu organizasyonda yer alıyor.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör: “Her gün bir Merkezefendili ile iftar yapmaya devam edeceğiz. Tek Millet, tek bayrak, tek Devlet, Tek Vatan için aynı idealleri paylaştığımız kardeşlerimiz ile, iftarda aynı ekmeği paylaşmanın mutluluğuna ermek için ger gün bir Merkezefendili kardeşimizin sofrasına konuk olacağız. Bizleri davet eden kardeşlerimizle aynı sofrada bulunmak bizim için anlatılmaz bir mutluluk.” diye konuştu.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi