Gökbel: Zeybekci Denizli’nin değeridir!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Nihat Zeybekci’nin Denizli’nin yetiştirdiği önemli bir değer ve devlet adamı olduğunu, hizmetleriyle iz bıraktığını söyledi.  

14-07-2018 11:43:18

İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Nihat Zeybekci’nin Denizli’nin altın dönemlerine damga vuran bir isim olduğunu belirterek, “Bakanımız, belediye başkanı olarak, milletvekili olarak, Ekonomi Bakanı olarak, hizmet makamlarına hakkıyla erişmiş ve unutulmayacak icraatlara imza atmıştır. Denizli’yi gerçek anlamıyla bir kent haline getirmiştir. Denizli’miz  Zeybekci ile birlikte saygınlığını daha da artırmıştır. İş dünyasının içinden çıkan bir Ekonomi Bakanı olarak, sektörlerin sorunlarına çare bulmak için çalışmış, bunun neticesinde Türkiye ihracat rekorları kırmıştır” dedi.

“Hizmetleriyle iz bıraktı”

Nihat Zeybekci’nin Denizli’nin yetiştirdiği önemli bir devlet adamı ve değer olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Gökbel, “Bakanımız, başta Denizli olmak üzere ülkemize iz bırakan önemli hizmetlerde bulunmuştur. Çalışkanlığı, Denizli sevdası, her siyasetçiye örnek olacak vasıflardır. Her koşulda Denizli’ye, vatanına ve davasına hizmet etmeye devam edeceğine şüphemiz yoktur. Değerli hizmetleri için kendisine şükranlarımızı sunuyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yeni bakanlar kurulumuza da Yüce Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi