GESİFED yapısal reform bekliyor

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerin ardından görev alan Cumhurbaşkanı ve kabine üyelerine başarılar dileyen GESİFED Başkanı Aysun Nalbant, önümüzdeki günlerde beklentilerini sıraladığı açıklamasında, her gün sabah yeni başarı ve hoşgörü hikayesiyle uyanmak istediklerini belirtti.

12-07-2018 17:42:32

Güney Ege Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu Başkanı  Aysun Nalbant,  yayınladığı mesajında, yeni Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin yürürlüğe girdiği 24 Haziran seçimlerin ardından görev alan Cumhurbaşkanı ve kabine üyelerini başarılar diledi.

Nalbant, yeni dönemle ilgili beklentilerini de yer veren açıklamasında,  “Önümüzdeki günlerden beklentimiz; ekonomide, teknolojide, insan hak ve özgürlüklerinde, hukukta ve eğitimde yepyeni modern bakış açısının hakim olacağı ve bilimin odak alınacağı revizyonların başlaması ve tam demokrasiye geçiştir. Ülkede her gün sabaha, yepyeni bir başarı ve hoşgörü hikayesi ile uyanmak istiyoruz. Yeni yönetim sisteminde kurumlarımızın; denge denetleme ağının güven veren ve şeffaf uygulamaları ile hizmet ve yenilik üretmelerine tanık olmak istiyoruz. En kısa zamanda, sürdürülebilir ekonomik kalkınmayla refaha kavuşmalı, istikrarlı ve akılcı eğitim modelleriyle yaratıcı nesillere erişmeli, bağımsız ve yüksek kalitede yargı ile de iş insanlarını ve dış yatırımcıyı yatırıma yönlendirmeliyiz. Bu uğurda, Güney Egeli İş İnsanları olarak üretmeye ve istihdama devam edecek, ülkemizin topyekun kalkınmasında birer nefer olarak çalışacağız” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi