Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, teşkilatla bir araya geldi

Partisinin ilçe adaylarını tanıtmak için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Türkiye tarihinde ilk defa belediye meclis üyelerinin çök önemli hale geldiğini belirterek, “Bu seçimin en kilit adımlarından birisi, belediye meclis üyelerinin tespitidir" dedi. 

08-01-2019 10:39:20

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, EGS Kültür ve Kongre Merkezi’nde partisinin ilçe adaylarını açıkladıktan sonra, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edip, İl Başkanı Necip Filiz ve partililerle görüştü. Kurtulmuş, burada mart ayındaki yerel seçimin en kilit adımlarından birisinin, belediye meclis üyelerinin tespiti olduğunu söyledi.

Denizli’de seçim kampanyasının aktif olarak başladığını belirten Kurtulmuş, AK Parti olarak sürekli çalışma üzerine kurulu bir parti teşkilatı olduklarını, il yönetimi, ilçe yönetimleri, mahalle teşkilatları, kadın ve gençlik kollarının her düzeyde çalışmalarını 12 ay 24 saat esaslı sürdürdüklerini belirtti.  Ege'nin incisi, efeler diyarı Denizli'nin, Cumhur İttifakı'na bu seçimde de çok büyük destek vereceklerine yürekten inandığını dile getiren Kurtulmuş, "Burada sizden ricamız, bu seçim inanın ki Türkiye tarihinde ilk defa belediye meclis üyelerinin çok önemli hale geldiği, en önemli hale geldiği seçim olmuştur. Dolayısıyla burada 'eş, dost, ahbap, tanıdık, şunun çevresinden, bunun çevresinden' diye değil halkın sevdiği, her birisi belediye başkanlığı kıratında, başkan adayı olacak kıratta insanlarımızı belediye meclisi üyesi adayı olarak göstereceğiz. Bu seçimin en kilit adımlarından birisi, belediye meclis üyelerinin tespitidir" diye konuştu.

Kadın ve gençlik kollarından, engellilerden de belediye meclis üyesi olmasını istediklerini aktaran Kurtulmuş, "Buradaki dengeyi iyi tutmak lazım. Dolayısıyla toplumun bütün alanlarını temsil edecek belediye meclisi üyesi adaylarımızı da çıkaracağız ve millet baktığı zaman bizim listelerimize 'helal olsun AK Parti her birisi deve dişi gibi insanları belediye meclis üyesi olarak gösterdi' demek mümkün olsun. Her bir meclis üyesi arkadaşımızın oy getirebilecek insanlarda sevgisi, sempatisi olan, çevresi olan, insanların destekleyeceği isimler olmasına dikkat edeceğiz. Güle oynaya bir seçim kampanyasını geçirmeyi, 31 Mart akşamında da bu binada büyük kalabalıklar ve coşkuyla 31 Mart zaferimizi kutlamayı Cenab-ı Allah nasip etsin diyorum. Yolumuz açık olsun, adımlarımız sağlam olsun” dedi. 

 

MHP’li adaylara destek talimatı

Kurtulmuş, daha sonra İl Başkanlığınca Anemon Otel’de düzenlenen vefa yemeğine katıldı. Yemeğe  AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile diğer belediye başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada  , 31 Mart akşamı Denizli'de Büyükşehir dahil 20 belediye başkan adayının tamamının seçimi kazanarak başarıya ulaşacaklarına inandığını dile getirdi. Bu yerel seçimin Türkiye için önemli seçimlerden biri olduğunu vurgulayan Kurtulmuş,  "Bazı yerlerde MHP'li arkadaşlarımız adayımız olarak seçimlere giriyor. Oralarda biz AK Parti olarak aday göstermiyoruz. Aynı şekilde burada Çal'da ve Buldan'da MHP adayını gösterdik. Bizim teşkilatlarımız, bu arkadaşlarımız için bizim teşkilatımızdan arkadaşlarımız adaymış gibi çalışacaklar. Onların da inşallah belediye seçimlerini kazanmasına gayret edeceğiz" diye konuştu.

Bağbaşı Yaylası’na hayran kaldı

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Denizli temasları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başkan Osman Zolan ve berberindekiler Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasını ziyaret etti. Denizli merkezde kar yokken bembeyaz görüntüsü ile kendine hayran bırakan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nı inceleyen Prof. Dr. Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, karın ve muhteşem manzaranın keyfini çıkardı. 

AA

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi