4 Ağustos 2022 Perşembe

Gençlik Meclisi yeni başkanını seçti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 17. Seçimli Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 

28-11-2017 19:27:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 17. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, davetliler ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Görevini devreden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, bir bayrak değişimi olacağını belirterek, "İçim hem buruk hem de geriye dönüp baktığımda binlerce gencimize hizmet etmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Gençlik Meclisi bir gencin en büyük yol rehberidir. Bu yolda gerçek bir aile kazanır ve hayata hazırlanırsınız. Yeni seçilen arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

GENÇLERİN KARAR ALMA SÜREÇLERİNE DAHİL OLMALI 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, Kent Konseyi'nin gönüllülerden oluşan bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, "Gençlik Meclisi en önemli meclislerimizden biri. İstiyoruz ki, gençlerimiz, eğitimde, kültürde, sporda, sanatta ve demokrasinin olmazsa olmazı olan karar alma süreçlerinde yer alsınlar. Onun için bugün buradayız. Seçilen yeni Gençlik Meclisi Başkanına ve Yürütme Kurulu üyelerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  

"GENÇLİK DEMEK GELECEK DEMEKTİR"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gençliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Gençlik demek hazine demektir. Gençlik demek gelecek demektir. Gençlik demek dinamik demek, güç demektir. Donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı yetişen bir gençlik ülkenin geleceği olabilir. Bu çerçevede kurulmuş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin en önemli meclislerinden birisi de Gençlik Meclisi’dir. Bunun yanında Kadın Meclisimiz, Engelliler Meclisimiz ve Çocuk Meclisimiz var" dedi. Gençlik Meclisi'nin birçok projede yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Zolan, "Burada arkadaşlık var, dostluk var, kendinizi geleceğe hazırlamak var. Bu dostluklarınız sizi hayata daha iyi hazırlar ve geleceği daha güçlü kılar. Ben Gençlik Meclisimizin kurulduğu andan bugüne kadar hizmet etmiş olan başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

YENİ YÖNETİM
Divan Başkanlığını Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci'nin yaptığı genel kurula tek liste ile gidildi. 165 oy alan Bilge Naz Sak yeni Gençlik Meclisi Başkanı olarak seçilirken yönetimi şu isimlerden oluştu: "Aylin Sezer, Serhat Tıkım, Melih Baş, Kemal Tali, Emine Dudu Kaya, Osman Yeşilyurt, Zekeriya Muzammil, Yiğit Özkan, Ayşe Hümeyra Akşit, Mahmut Koçan, Merve Köse, Duygu Kalyoncu, Aysel Kaynak, Sibel Kosanoğlu.”


 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi