1 Ağustos 2022 Pazartesi

Gençlere İngilizce desteği

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği  İngilizce kurslarında yeni dönem başladı.

15-01-2018 18:08:03

Pamukkale Belediyesi’nin gençlerin geleceğine katkı sunabilmek amacıyla başlattığı Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 dönemi başladı. Pamukkale Belediyesi, AB Bakanlığı tarafından akredite edilmiş Denizli’nin tek kuruluşu olarak, Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü The Happy Guets Of Pamukkale (Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri)  adlı proje çerçevesinde Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’na katılım oldukça yoğun. 16-25 yaş aralığındaki 150 kişinin eğitim aldığı kurslar bir yıl boyunca devam edecek. 

Haftanın 6 günü Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası’nda ve Denizli Gençlik İl Merkezi’nde kursiyerlere İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler tarafından 15 saat eğitim veriliyor. 

Romanya’dan gelen gönüllü eğitmen Catalin Gabriel Maneo, Denizli’de çok mutlu olduğunu ve bu proje sayesinde Türkiye’yi tanıma fırsatı olduğunu kaydederek, “Pamukkale Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri projesi için Türkiye’ye geldim. Bundan dolayı çok mutluyum. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale Belediyesi ailesine çok teşekkür ederim” dedi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu güne kadar eğitim alanında birçok önemli projeye imza atarak, hem okullara hem de öğrencilere yönelik desteklerinin her zaman devam ettiğini ifade etti. Gürlesin, “Geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz İngilizce Konuşma Kurslarımıza gençlerimizin çok yoğun ilgisi olmuş ve olumlu geri dönüşler almıştık. Hepimizin bildiği gibi günümüzde dünyanın her noktasında yabancı dil bilmenin önemi çok büyük. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak açmış olduğumuz bu kurslar sayesinde gençlerimizin İngilizce konuşmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.  
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi