3 Ağustos 2022 Çarşamba

Gençlerbirliği mesaisi başladı

Denizlispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesinde futbolcuları ile toplantı yapan teknik direktör Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçında yapılan hataları futbolcularına anlatarak,  aynı hataların Gençlerbirliği maçında yapılmamasını istedi.

23-10-2019 18:52:09

Denizlispor,  geçtiğimiz hafta sonu aldığı Fenerbahçe yenilgisinin ardından ara vermeden deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-siyahlı ekip teknik direktör Mehmet Özdilek gözetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde ısınma antrenmanın ardından taktik ağırlıklı  bir idman gerçekleştirildi.  Yaklaşık iki saat süren taktik ağırlıklı antrenman,  çift kale maç ile sona erdi. 

Fenerbahçe maçında yapılan hataları futbolcularına anlatan Denizlispor teknik direktörü Mehmet Özdilek, ” Gençlerbirliği ile çok önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz geçen hafta Antalya karşısında farklı kazandı. Bizim maça da iyi motive olacaklar. Dikkat etmemiz gereken bir karşılaşma. Futbolcularımız sahada en iyi mücadeleyi göstererek Ankara temsilcisinden mutlaka puan alacaktır” dedi. 

Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi