27 Temmuz 2022 Çarşamba

Genç mimarların projeleri görücüye çıktı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı ve bu yıl 11'incisi düzenlenen Peyzaj Mimarları Odası Genç Kampı'nda ortaya çıkan projeler sergilendi.

29-08-2017 15:47:38

Denizli Büyükşehir Belediyesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından organize edilen ve bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Genç Kampı'na ev sahipliği yaptı. Proje kapsamında 16 üniversiteden 40 peyzaj mimarlığı bölümü öğrencisi Denizli’de yaptığı projeleri sergiledi.

Bayramyeri Meydanı’ndan başlayan ve Gazi Bulvarı’ndan devam ederek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda son bulan aksta peyzaj çalışması ile ilgili projelerin yer aldığı sergi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda açıldı. Serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Lale Gönüllü ve davetliler katıldı.

PROJELERİ TEK TEK İNCELEDİ

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, projeye ev sahipliğinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Projenin Denizli’de yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan ise, "Sizler Denizli için dertlendiniz, güzel ve başarılı çalışmalara imza attınız. Bizler onları detaylı şekilde inceleyeceğiz. Ben gençlerimize meslek hayatında başarılar diliyorum. Yarınları daha güzel olsun. Ülkemizi ve insanımızı mutlu edecek projeler yapmalarını temenni ediyorum" dedi. Projeleri tek tek inceleyen Başkan Zolan, daha sonra gençlere katılım belgelerini verdi. Sergi 2 hafta açık kalacak.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi