Genç Aslanlar’ın ziyaret turu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği bünyesinde dört ay önce Denizli yapılanmasını oluşturan Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Bekir çakır ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. 

13-12-2018 10:36:46

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, “Genç ASKON Denizli Şubesi olarak 4 aydır  hizmet etmekteyiz. Gençlerin yer aldığı bir sivil toplum kuruluşuyuz. Sizlerin de desteğini almak için buradayız, bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Osman Zolan,"Gençlerin sivil toplum kuruluşlarında olması hele iş dünyasında yer alan ASKON’un gençlik kanadının ilk defa oluşmuş olması çok önemli" dedi.

Gürlesin’den işbirliği sözü

Genç ASKON Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gürlesin, genç iş adamlarına başarılar diledi. Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Hüseyin Gürlesin’e dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.  Çakır, “Genç ASKON olarak projelerimiz var. İlerleyen zamanlarda güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Başkan Gürlesin ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Sivil toplum kuruluşları bizim için önemli. Pamukkale Belediyesi olarak ülkemizin gelişmesine katkı veren STK’larımızla her zaman el ele olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

 

 

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi