28 Temmuz 2022 Perşembe

GELECEĞİ PLANLADILAR

Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi eğitim programının bu ayki konuğu İnoTec Akademi’den Hayati Çağlar oldu. Çağlar, eğitimin amacının, girişimcinin kilit performans göstergeleri ile gerçekçi hedefler koyup doğru planlama yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

10-05-2017 15:33:01

Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Tarafından düzenlenen Stratejik Planlama ve KPI Yönetimi eğitimi programına MÜSİAD Denizli Şubesi ve Genç MÜSİAD Denizli Şubesi üyeleri katıldı. Eğitimde, misyon ve değerlerin oluşturulması, vizyon oluşturma, SWOT analizi, PESTEL Analizi, Strateji Ağacı, Politika ve stratejilerin tespiti gibi birçok bilgi aktarıldı. 

Eğitmen Hayati Çağlar, eğitimin amacının, kuruluşlarında aktif yönetim pozisyonunda bulunan katılımcıların stratejik düşünce yapısını örnek uygulamalar yardımı ile kavramlarını, kilit performans göstergeleri ile gerçekçi hedefler koyup doğru planlama yaparak projeleri hayata geçirmelerini, ara değerlendirmelerle performansı takip etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi