30 Temmuz 2022 Cumartesi

Gazozu sevdiren adam Muammer Özdemir vefat etti

Denizli’ye gazozu sevdiren adam olarak bilinen Muammer Özdemir 85 yaşında hayatını kaybetti. Özdemir, cumartesi günü toprağa verilecek.

30-11-2018 16:22:29

Denizli iş dünyası duayen bir ismini daha kaybetti. Zafer Meşrubat ve Gıda Sanayi’nin sahibi Muammer Özdemir, 85 yaşında hayatını kaybetti. 1934 yılında Mustafa Lütfi Özdemir tarafından kurulan Zafer Meşrubat ve Gıda Sanayi, Lise Caddesi’ndeki ilk adresinde “Yeşil Denizli Zafer Gazozhanesi” ismiyle üretime başladı. 1953 yılında İstiklal Caddesi’ndeki halen faaliyette olan tesise taşınan fabrika, 1993 yılında kardeşlerin ayrılmasıyla Yeni Zafer olarak üretimine devam etti.
Mustafa Lütfi Özdemir’den ikinci kuşak olarak yönetimi devralan Muammer Özdemir, uzun yıllar faaliyetine devam etti. Özdemir de görevi 3. kuşak olan oğlu Yavuz Özdemir’e bıraktı. Yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Muammer Özdemir, ülke dışındaki kızının gelmesi için cumartesi günü toprağa verilecek. Özdemir, cumartesi günü öğle vakti Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Kayhan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak. 
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi