28 Temmuz 2022 Perşembe

Gaziler hayran kaldı

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan, Millet Bahçesi Seyir Tepesi’ni gezen Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube üyeleri, projeye hayran kaldı. Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, “Denizli’ye ve bölgeye yapılan bu büyük yatırım için teşekkür ediyoruz” dedi.

08-03-2019 11:36:33

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve dernek üyeleri Pamukkale Belediyesi Millet Bahçesi Seyir Tepesi’ni gezdi. Helvacılar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçeye yaptığı hizmetleri her zaman yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Seyir Tepesi’ni merak ediyorduk. Kendisine bu talebimizi ilettik. Projeyi açılış öncesi gezdik ve çok beğendik. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Türkiye’nin En Büyük Tematik Kent Ormanı olan Millet Bahçesi “Seyir Tepesi’ni açılışı öncesinde gezen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube üyeleri, projeye hayran kaldıklarını belirtti. Açılış öncesi bu önemli tesisi gezme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını belirten muharip gaziler, “Gerçekten özel ve güzel bir proje olmuş. Adı gibi seyirlik tepe, ömürlük bir proje olmuş” dediler.

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi