Gazalcı’dan 19. kitap

CHP eski Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, Siyasetin Günlüğünden Anılar ve Anlatılar isimli 19. kitabını yayınladı. Gazalcı, yeni kitabının düzenlenen etkinlikte tanıtıp, imzaladı. İmza gününe Gazalcı’nın okurları yoğun ilgi gösterdi.

22-03-2018 16:40:42

Denizli siyasetinin etkili isimlerinden CHP eski Milletvekili Mustafa Gazalcı, siyasetin yanı sıra kültürel çalışmalar la da adından söz ettiriyor. TBMM’de  16.  ve 22. dönem CHP Denizli Milletvekili olarak görev yapan eğitimci ve yazar Mustafa Gazalcı, 19. kitabını yayınladı. Gazalcı, siyaset yaşamındaki anılarından derlediği Siyasetin Günlüğünden Anılar ve Anlatılar isimli kitabını Denizli’de tanıttı. Özlem Kitabevi’nde düzenlenen imza gününde Gazalcı, hem kitabını imzaladı, hem de Denizlili dostlarıyla kısa bir söyleşi yaptı. 

İmza gününe CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur ile çok sayıda öğretmen ve kitap dostu katıldı. Bir dönem Eğitimciler Derneği Genel Başkanlığı da yapan Mustafa Gazalcı’nın Barış Zinciri, Eğitim Işığı, Siyaset Penceresinden, Erdal İnönü’den Anılar, Güneşli Günler İçin, Çağdaş Eğitim Yolunda, Aydınlanma Sürecinde 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim, Aydınlık İçin Laik Eğitim, Bilimin Işığında Eğitimin Gücü ve  Dr. Hüseyin Pekinle birlikte yazdığı Pestalozzi’nin İzinde kitapları bulunuyor.

Osman Nuri Boyacı

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi