Garip: Şimdi çalışma zamanı

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Meclisi 1. Sıra adayı, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,  ittifakının başarısı için kolları sıvadıklarını söyledi.

23-02-2019 11:35:02

Yusuf Garip, Cumhur İttifakı’nın Denizli’de başarıya ulaşması için 31 Mart akşamına kadar aralıksız çalışacaklarını, ittifakının başarısının MHP’nin başarısı olacağını ifade ederek, “Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki, şahsımı Pamukkale gibi marka olan bir ilçemizde Cumhur ittifakının  1. sıra adaylığına layık gören başta MHP Genel Merkezimizin  değerli yöneticilerine, AK Parti Genel Merkez yöneticileri ile Denizli’deki her iki partinin il, ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum.  Şimdi bize düşen ittifakının başarısı için gece gündüz demeden 31 Mart akşamına kadar çalışmak. Genel Başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi  Cumhur İttifakı’nın başarısı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıdır” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingine katılan Garip, daha sonra ülkücü şehitler Osman Kavcar ve Cengiz Şen’in mezarlarını ziyaret ederek dua etti. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi