3 Ağustos 2022 Çarşamba

FOTOĞRAFLARLA BÜYÜLEDİLER

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), “İnsancıl” sergisi ile 5. kez Denizlili sanatseverlerin karşısına çıktı. 33 fotoğrafçının 58 eserinden oluşan sergi ise Denizlili sanatseverlerin büyük beğenisini topladı. LAFOT Sorumlusu Zeki Akakça, “Sergide yer alan fotoğraflar; insanın yaşamı, kültürü, doğası ve yaşam alanlarıyla ilgili mesajlar vermeyi amaçlamaktadır” dedi.

24-02-2017 19:02:06

33 fotoğrafçının 58 eserinden oluşan “İnsancıl” sergisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışına ise ilgi büyük oldu. Denizli başta olmak üzere ülke ve dünyanın dört bir köşesinden fotoğraf tutkunlarının objektiflerine takılan birbirinden güzel fotoğrafları sanatseverler ilgiyle inceledi. 

Laodikya Fotoğraf Topluluğu Sorumlusu Zeki Akakça, “Sergide yer alan fotoğraflar; insanın yaşamı, kültürü, doğası ve yaşam alanlarıyla ilgili mesajlar vermeyi amaçlamaktadır.  Farkında olmadıklarımızı ortaya çıkartıp estetik kaygıyla paylaşmak asıl hedefimizdir. Fotoğraflar sadece Denizli ve çevresine ait olmayıp ülkemizin değişik bölgeleriyle farklı ülkeleri de kapsamaktadır. Laodikya Fotoğraf Topluluğu olarak Denizli kent kültürü hareketine bir nefeste bizler vermeyi, kültür, sanat ve doğal değerlere dikkat çekmeyi hedefliyoruz.  Bu anlayışla çalışmalarımız sürdürüp önümüzdeki zamanda daha farklı konulu fotoğraflarla sanatseverlerin karşısında olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Sanatseverler, sergiyi 2 Mart Perşembe gününe kadar ziyaret edebilecek. 

Kahraman KAHRAMAN


YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi